Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Här kan ni läsa om Helsingborgs SOKs samarbetspartners. Vill ni vara med och stötta Helsingborgs SOK på ert sätt, ta kontakt med Lennart Stensson.

 

råå vallar resort

 

Vackert beläget vid Öresund med utsikt över Ven och Danmark ligger Råå Vallar Resort. Här finner du en stor variation av trevligt boende på en familjecamping med restaurang, minilivs, spännande aktiviteter för hela familjen och närhet till Helsingborgs centrum. Här kan du välja bland allt från trivsamt campingboende till exklusiva nybyggda och fullutrustade stugor i hjärtat av Öresund! Gå direkt till Råå Vallar Resort genom att klicka på loggan.

 

HNA

HNA Storköksservice arbetar övergripande med service och försäljning av storkök, restaurangmaskiner, restaurangutrustning och annan storköksutrustning. Gå direkt till HNA Storköksservice genom att trycka på loggan.

  logga www.sydspol.se

Idag servar vi ett stort antal kommuner, byggbolag, fastighetsbolag och industrier i regionen. Vi har fordon och förare för alla typer av uppdrag inom renhållning, entreprenad och transport. Vårt mål har alltid varit att Ohlssons ska vara i en klass för sig och överträffa våra kunders förväntningar. Med stora öron och uppkavlade ärmar kommer vi att lyckas med vår målsättning. Läs mer om Ohlssons genom att trycka på loggan.

  

Trimtex-logo-corporate

 
Trimtex är Helsingborgs SOKs nya tävlingsklädespartner. Trimtex tillverkar teamkläder i absoluta toppklass. Deras produkter är ledande inom design, funktion och kvalité. Gå direkt till Trimtex genom att klicka på loggan.

 

Ullmax_logo

Sedan 2001 har vi varit en del av Nordens föreningsliv. Ullmax är idag den självklara samarbetspartnern för föreningar, lag och grupper som vill få en extra intäkt till sin verksamhet. Vi levererar funktionskläder av hög kvalitet som på ett lätt och smidigt sätt säljs via föreningslivet.

 

Idrottens Bingo

Idrottens Bingo är störst på bingo i Sverige. Spela bingo i någon av våra 33 bingohallar eller online. Alla nya onlinegäster får 100 kr direkt i välkomstbonus. Allt överskott går till föreningslivet i Sverige. Ange föreningskoden H18 så tillfaller delar av överskottet Helsingborgs SOK. Gå direkt till Idrottens Bingo genom att klicka på loggan.

Uppdaterad: 15 MAR 2018 11:26
Skribent: Erik Alnervik

 
ullmax_banner

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 11
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info