Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Träning/tävling"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Träning/tävling


Klubbträning varje vecka för alla medlemmar i HSOK

 

I väntan på att vår eminenta sportchef skall ta plats i vår klubb tänkte jag att jag kan lägga ett gott ord för våra klubbträningar vi har varje vecka. Som ni kan se i aktivitetskalendern på startsidan här på vår hemsida så sjuder det av aktivitet i klubben, och den är öppen för alla. Det är inte bara ungdomar och unga seniorer som får träna.

Alla är välkomna på alla tränar, och det bästa är att de passar för alla!

På måndagar har vi backträning som är anpassad att alla kan vara med och springa i sitt tempo. Tisdagarna består oftast av någon form av löpträningar, men även ibland orientering eller Krets-träning som börjar nu denna veckan. På onsdagar träffas vi i Jordbodalen för ett intervall pass. Vi har en runda där på cirka 3-4 km som vi springer så fort vi bara kan. Varvet går givetvis att halvera för er som önskar springa lite kortare. Vi kombinerar detta snabba varv med några backar och intervaller.

Torsdagarna består av orienteringsträning för alla åldrar. Träningarna hålls av seniorerna men är anpassade för gammal som ung, motionär som elit.

Ni hittar all information ni behöver i aktivitetskalendern, men har ni frågor så tveka inte att skicka iväg ett mail till mig på erik(a)alnervik.net

 

Välkomna till gemenskapen i Helsingborgs SOK.


(2011-10-03 07:40)
Är ni intresserade av att låna en av klubbens LedX Cobra så ta kontakt med Erik Alnervik.
 
(2011-06-25 15:34)
Testa spring är den mytomsbunna testrundan i Pålsjö skog. Sägnerna om rekordtider är nästan lika många som löparna som än gång givit sig i kraft runt den ca 2km långa banan.
 
(2013-03-07 22:09)
Tjoget 2013 kommer i år att avgöras under helgen 6-7 juli i Tjugosjö 6 km söder om Lessebo. HSOK har som mål att delta med två lag. På denna sidan kommer vi kontinuerligt lägga upp information om helgen och de träningar som kommer att anordnas in...
 
(2012-02-05 10:02)
Här under kan ni se och läsa om alla kommande träningsläger och tävlingsresor i Helsingborgs SOKs regi. Ni hittar de olika arrangemangen till vänster i menyn.
 
(2013-03-22 07:50)

För att underlätta intervallträningen under året har vi här sammanställt en bas som går att använda. Här beskrivs olika träningszoner samt förslag på pass som kan användas under de olika tränings- och tävlingsperioderna.

 
(2012-10-30 06:28)
Succén från förra året är tillbaka! Under sportlovet 2013 är det åter igen dags för vinterläger men denna gången tar vi oss till Andalucien i södra Spanien. Andalusien omfattar ett område nästan lika stort som Portugal. Terrängen är mycket varierad o...
 

Filtrera nyheter

År Månad

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 11
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info