Hoppa till sidans innehåll

Tjoget 2013

2013-03-07 22:09
Tjoget 2013 kommer i år att avgöras under helgen 6-7 juli i Tjugosjö 6 km söder om Lessebo. HSOK har som mål att delta med två lag. På denna sidan kommer vi kontinuerligt lägga upp information om helgen och de träningar som kommer att anordnas inför tävlingen.
  • Uppdaterad: 2017-03-29 20:49

2011 kom förstalaget på en högt ärad 5:e plats och 2012 kom förstalaget till arenan som förhandsfavoriter. Andralaget har inte heller gjort dåligt ifrån sig och är helt klart med att tampas om priset för bästa andralag. 
Tyvärr gick förstalaget i mål som felstämplade 2012 vilket gör att detta året kommer bli ett år för revange. Andralaget gick i mål på en mycket bra 40:e plats som med rätt inställning kommer att förbättras detta året.
Förutom att delta i stafetten kommer vi att ha mycket kul. Planen är att vi som tidigare år ska ha ett partytält som reses på TC och ett aggregat som förser oss med elektricitet till köksutrustning, stämningslampor i taken och möjlighet till att ladda upp våra pannlampor inför natten. Förutom det är umgänget något extra så det ges en garanti på glada skratt och intressanta diskussioner om vägval och taktik innan, under och efter loppen.
I lagen behhöver vi allt möjligt folk för att kunna göra ett korrekt lag enligt de regler som finns. Därför vill vi att alla som kan ska med, oavsätt ålder och kön!

 

 

Anmälan

Redan nu går det att göra en intresseanmälan under klubbaktiviteter på eventor. Denna anmälan är inte bindande men är viktig för att vi ska kunna planera i god tid. Om du skulle stöta på förhinder, vilket vi inte hoppas, ber vi dig ta bort din anmälan.

Du hittar lättast dit genom att klicka här: Eventor

 

Inför Tjoget

Innan vi åker iväg kommer två till tre träningar ske som kommer att arrangeras med tjoget i tankarna. Vi kommer ha masstart och inga gafflingar, precis som på Tjogets alla tjugo sträckor. 

Information om dessa träningar kommer upp på hemisdan när det börjar närma sig träningsdatumet.

 

Träning 1

Söndag den 19 maj har vi årets första tjogetträning. 

Plats: Högalteknall
Starttid: 16.30
Karta: Koarp V
Kontroller: Snitsel
Tidtagning: Sportident start och mål
Gaffling: Nej

För att vi ska veta ungefär hur många kartor vi ska skriva ut så anmäl gärna ert intresse i Eventor: http://eventor.orientering.se/Activities/Show/1506

Ansvarig för träning 1 är Erik Alnervik

 

Träning 2

Den 2 Juni fortsätter vi förberedelserna inför Tjoget med en ny Tjogetträning i Åstorp. Som vanligt bjuds det på tre olika banlängder med gemensam start och ingen gaffling så långt ögat kan nå. 

Plats: Åstorp
Starttid: 10.00
Karta: Åstorp
Kontroller: Snitsel
Tidtagning: Sportident start och mål
Gaffling: Nej

astorp1       astorp2

 


För att vi ska veta ungefär hur många kartor vi ska skriva ut så anmäl gärna ert intresse i Eventor: http://eventor.orientering.se/Activities/Show/1541

 

Det finns även annan intressant information på vår Tjogetsida här på vår egen hemsida. Klicka här

 

Frågor?

Har du frågor ska du inte tvecka att kontakta Dennis Rudqvist på träningar eller via e-post genom att klicka här

 

Mer info kommer fortlöpande...

Skribent: Dennis Rudqvist


Gör din medlemsansökan här!

 
ullmax_banner

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 11
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info