Medlemsansökan

Medlemsavgifter:

För 300 kr om året får du:

• Utnyttja den fina klubbgården i Pålsjö med dusch och avkoppling
  • Delta i klubbens träningar
  • Hyra klubbgården till rabatterat pris

För 500 kr för vuxen och 300 kr för ungdom (t o m 20 år), om året får du:

• Ovan nämnda förmåner
  • Fria startavgifter för ungdomar (t o m 20år)
  • För vuxna gäller, fria startavgifter på de tre första tävlingarna (undantag är Oringen, efteranmälning och ej start). För tävling nummer fyra till åtta får man själv betala startavgift, men för den nionde tävlingen och framåt är det åter fria startavgifter.

För 1000 kr om året får du:

• Ovan nämnda förmåner
  • Anmäla hela familjen, som bor på samma adress
    inkl. ungdomar tom 20 år (boende på samma adress)
Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter