Klubbkläder

Helsingborgs SOK har tillsammans med Rafflande Kommunikation och Trimtex tagit fram vår klädkollektion bestående av allt från överdragskläder till tävlingskläder, buffar och mössor.

Lagerförsäljning

Vi har barn- och ungdomsstorlekar på lager på klubbgården och dessa går att köpa under våra klubbträningar. Det finns även en del vuxenstorlekar kvar på olika plagg som reas ut. För exakt lager besök klubbgården under en klubbträning. Ta kontakt med någon av våra ungdomsledare så hjälper de er.

Registrering i nya webshoppen

Såhär registrerar du dig för att handla kläder via den helt nya webshoppen från Trimtex:

Steg 1 – När du går till webshoppen första gången måste du registrera dig genom att klicka på "Nytt konto".

bild1

Steg 2 – Därefter fyller du i dina uppgifter som exemplet nedan.

bild2

Steg 3 – Nu ska du fylla i vår Teamkod som är: helsingborgsok2017. Det kan hända att du behöver uppdatera sidan efteråt för att det ska fungera. Kanske till och med stänga webbläsaren och starta den igen. Du vet att allt funkar när du ser priserna på varje plagg i webbshoppen.

bild4

Klicka här för att komma till webshoppen!

Ungdoms- och barnpriserna är exklusive HSOKs subventionering på 30%. Önskar du få dina kläder subvenstionerade görs detta i efterhand till kassören.

Frågor kontakta: Erik Alnervik

Uppdaterad: 2017-02-13 10:27