Hoppa till sidans innehåll

Årets första klubbmästare är korade!

19 APR 2012 13:30
Stina Berg, Erik Alnervik och Sven-Eric Ericsson blev årets första klubbmästare när KM Natt avgjordes i Örkelljunga igår kväll.
  • Skapad: 19 APR 2012 13:30

I går kväll arrangerades klubbmästerskapet i nattorientering i Örkelljunga i samarbete med NXT Generation OL och Örkelljunga FK. Då Fredrik Nilsson ritat kartan fick han snällt stå vid sidan och istället blev han startchef och såg till att det inte blev "långanattenträning". Det bjöds på typiskt skånsk terräng där det inte var jättesvårt tekniskt men istället bjöds på gott om vägvalssträckor. Trots den tekniska enkeltheten bjöds det ändå på en hel del missar precis som vanligt när HSOKs herrseniorer är i farten. 

Stina Berg kunde ta en ganska konfortabel seger igår medan det var lite tightare i seniorklassen för herrar. När favoriterna inte ställde upp så stod det istället länge mellan Erik och Björn men där Erik tillslut gick vinnande ur striden efter lite fysiska problem för Björn på slutet. Som vanligt bjöd Erik på varierande orienteringstekniska kunskaper längsbanan men benen hade vaknat på rätt sida idag vilket gjorde att det ändå räkte till seger. Axel tappade chansen på seger redan hemma då hade bara laddat lampan i 20 minuter och den sloknade efter fem minuter trots att han körde på lägsta ljusstyrka. 

Sven-Eric tog hem kampen i klassen i yngre veteranklassen strax före Per Rudqvist. Tyvärr han vi inte med någon segerintervju med Sven-Eric men enligt rykten var han både glad och lite smått trött.

Skribent: TT


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info