Hoppa till sidans innehåll

Information kring tävlingsarrangemang

13 MAR 2012 05:51
Säsongen är nu i full gång och det betyder att även våra arrangemang börjar närma sig.
  • Skapad: 13 MAR 2012 05:51

Bemanningslistan finner ni längst ner. Alla som är med på listan kontaktar den som är ansvarig för respektive arbetsgrupp. Vi har försökt få med alla medlemmar på någon uppgift. Skulle du inte finnas med så kontakta Mats Nilsson på This is a mailto link eller Lotta Lewis-Johnsson på This is a mailto link 

 

Den personal som är placerad på logi under 3 Skåningar kommer att kontaktas för andra uppgifter på påsktävlingen.
När det gäller påsktävlingen som vi har med TC på Kungsbygget kommer vi att bygga upp TC på långfredagen. Vi behöver som vanligt ett antal bilar med drag som kan dra släp med vårt material. Vi räknar med att behöva 8 stycken till påsken. Bygg gruppen påbörjar byggandet klockan 13.00 på Kungsbygget. En mindre del av gruppen kommer att lasta allt material i Pålsjö med start 10.00 på lågfredagen och kommer att vara på plats senast 13.00 på Kungsbygget. Vi räknar med att vara klara ca 17.00 för hemfärd.
Samling på lördag morgon, tävlingsdagen, blir 7.30 för tävlingsledningen och kontrollutsättare. Övrig personal ska vara på plats enligt instruktioner från ansvarig för arbetsgruppen men senast 9.00 då första start är 10.00.
Vi utgår från att alla tar med sig sitt goda arrangemangshumör och att vi tillsammans kan genomföra ytterligare ett bra HSOK arrangemang.

 

Ni som har eventuella frågor kan höra av er till Mats eller Lotta

 

Bemanningslista 3 skåningar och påsk 2012.

Skribent: Erik Alnervik


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info