Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande i HSOK

11 MAR 2013 18:27
Som många av er känner till kunde vi inte rösta in någon ny ordförande under vårt årsmöte i slutet av januari då valberedningen inte hade fått något napp på posten i fråga. Arbetet fortsatte och Roy Owesson tackade ja och vi höll ett extra årsmöte för en vecka sedan där vi kunde rösta in Roy.
  • Skapad: 11 MAR 2013 18:27

Vi har inte valt in en nybörjare utan Roy har varit ordförande i klubben innan. Vi tog kontakt med Roy och ställde några frågor till honom så ni ska lära känna honom lite bättre och vad han har för mål som ordförande i Helsingborgs SOK.

 

Namn: Roy Owesson
Familj: Sambo med Lisbeth Dahl,våra barn och barnbarn.
Gör: Aktiv OL-pensionär,med bridgeintresse
Bästa orienteringsminne: Spurtsegern i Smålandskavlen 1968

 

Varför blev du ordförande? En klubb i HSOK:s storlek skall enligt min uppfattning ha ordförande och i brist på annan blev det jag.

Vad ser du för utmaningar 2013?  Den viktigaste är säkert att öka engagamanget inom såväl de fysiska aktiviteterna som arbetet i de av årsmötet valda grupperna. I detta ligger också att vi tillsammans jobbar för att säkerställa framtida funktionärer.

Vad har du för mål med HSOK under 2013?  Att alla planerade aktiviteter genomförs med glädje och entusiasm efter bästa förmåga och uppgjorda planer.

Hur ser ditt HSOK ut år 2020? Skånes främsta breddklubb inom OL-sporten och fortfarande med en god ekonomi i botten.

Vad har du själv för mål under 2013?  Försöka ta en plats i Lag 1 på Tjoget och att jag kan genomföra O-ringen i Boden på ett värdigt sätt. Skall dessutom aktivt tillsammans med valberedningen arbeta för att vi under 2013 skall hitta en framtidens ordförande för HSOK.

 

Vi säger stort tack till Roy Owesson för den korta intervjun och önskar honom och alla i klubben ett stort lycka till med årets orienteringssäsong!

Skribent: Bertil Nilsson


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info