Hoppa till sidans innehåll

Regnade DM-medaljer under första DM-tävlingen

01 SEP 2012 10:26
Under den första DM-tävligen som avgjordes igår regnade det medaljer över HSOK-löparna. Hela nio medaljer kunde de ta med sig hem till Helsingborg och varav en av del allra ädlaste valören. Det var Fredrik Hjort som sin vana trogen sprang riktigt bra på natten och tog hem segern i H55 3:10 före Sven-Åke Emanuelsson. Det blev alltså dubbelseger i H55 igår under natt DM i Sösdala.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2014 21:49

HSOKs H21-löpare fick absolut toppmotstånd när nysatsande Johan Modig från OK Pan-Kristianstad stod på startlinjen. Som väntat var det Niklas Olofsson som stod bäst upp mot det hårda motståndet och knep andraplatsen efter Johan 2:51 från segern. Björn Hellrup sprang in på en fin fjärdeplats i samma klass 11:10 efter Johan. 

 

Helsingborgs SOK hade även två silvermedaljöer till och det var Rune Isaksson i H80 och Bitte Stensson i D45. Malin Thornemann tog en fin tredjeplats i D14 liksom Moa Olsson i D18. Fredrik Nilsson knep även han tredjeplatsen i H20 strax före klubbkamraten Johannes Henriksson som igår fick nöja sig med en fjärdeplats.

 

Det var destå jämnare bland de unga gubbarna i klassen H45 där Mats Nilsson kunde plocka hem ännu en DM-medalj efter en delat tredjeplats med "G-P" 8 minuter efter segaren Magnus Larsson från FK Göingarna.

 

Det var en hel uppsjö med andra fina prestationer under natten och nu är det en dags återhämntning som gäller för HSOKarna innan Lång-DM avgörs i morgon i Ankarlöv. Där ser vi framemot fler fina placeringar.

 

Klicka här för att komma till resultatlistan.

Skribent: Bertil Nilsson


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info