Hoppa till sidans innehåll

Säsongen är igång!

06 MAR 2012 12:59
Årets tävlingssäsong rivstartade i helgen med PanVåren i Åhus och Degeberga. Tävlingarna arrangerades som traditionsenligt av Pan-Kristianstad. I fredags sprangs det nattävlingar med gemensamstart i skogarna runt Hotel ÅhusStrand och under lördagen och söndagen sprang vi i Degeberga.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2014 21:49

Säsongen började bra för många av klubbens löpare och det blev seger direkt i seniorklassen för Niklas Olofsson som även omnämns på orientering.se idag. Tryck här för att läsa mer. Stina Berg visa att vinternsträningar har gjort susen och sprang in på en stabil femteplats strax före Sofie Petersson. Stina följde upp fredagen med att vinna övre juniorklassen under både lördagen och söndagen. Niklas fortsatte även att visa bra vårform och blev fyra både lördag och söndag. Det bådar gott då han bara i stort sätt sprungit de senaste tre veckorna på grund av skada.

Julia Dahl som kom till klubben nu inför säsongen och senast sprang för Hjärnarp visade bra slag trots mycket otur under vintern (Först rullskidskada och sedan hundbiten under lägret i Spanien). Håller hon sig bara borta från olyckor kan det visa sig bli ett trevligt år.

 

Vi ser med spänning fram mot resten av säsongen och närmast väntar Hallandspremiären till helgen där många löpare från HSOK kommer vara på plats. Vi önskar alla stort lycka till i skogarna!

Skribent: Erik Alnervik


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info