Hoppa till sidans innehåll
Foto: SOFT Kontroll

Sommarcup 2018

09 JUL 2018 12:37
Ny sommar och ny HSOK Sommar Cup 2018! Välkommen och spring efter O-Ringen och se om formen håller sig! Och givetvis även Motions-OL för dig som inte är medlem!
  • Uppdaterad: 09 JUL 2018 12:40

HSOK Sommar Cup 2018
Breddgruppen här härmed nöjet att bjuda in alla medlemmar till årets Sommar Cup v 31-33 (efter O-Ringen).
Som de senaste åren håller vi tre tävlinger på de områden där 3 Skåningar gick.
I år håller vi cupen på Tisdagar med start mellan 18-19, utom på avslutningstävlingen där det kommer att vara tilldelade starttider (i samma tidsspann).
Altså blir årets tävlingar den 31/7 i Ramlösa, TC nere i Brunnsparken på den stora gräsplanen. Parkering är lämpligt på grusplanen vid Rosenschöldsgatan, ligger precis norr om järnvägsövergången och går österut.
7/8 i Laröd, TC på gräsplanen bakom Larödsskolan (precis som etappen på 3 Skåningar), Parkering lämpligtvis på skolans parkering.
14/8 i Pålsjö, på gräsplanen bakom Pålsjö slott. Obs, vi vill gärna att ni föranmäler er till den avslutande etappen så att vi kan planera banorna och starterna lättast möjligt. Efteranmälningar kommer dock att vara möjligt, men det kan försena starterna om det blir för många.
Det kommer att finnas fyra olika banor i svårighetsgraderna Vit + Gul/Orange + Blå (kort) + Blå/Svart (lång). Motsvarande våra ÖM 3-5 på våra Motionsorienteringar, men vi har bytt ut ÖM 1-2 till en Vit bana för vår yngsta medlemmar.
Vi kommer givetvis även att bjuda in till Motionsorientering samtidigt för icke klubbmedlemmar, och de springer samma banor fast utom tävlan i Sommar Cupen.
Skribent: Erik Ahlström
E-post: Adressen Gömd


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info