Hoppa till sidans innehåll

Sommarcupen avgjord!

03 AUG 2011 10:11
HSOK Sommarcup är avgjort för i år och vi fick fira segrarna igår med både vin, priser (Vi tackar Viktor, Sparbanken Öresund och Per för priserna) och hamburgare.
  • Skapad: 03 AUG 2011 10:11

Finalen av HSOK Sommarcup avgjordes igår kväll i Kronoskogen i Ängelholm med jaktstart på utslagsgivande banor av Niklas Olofsson. Många hade problem redan med första kontrollen på de längre banorna.

 

I klassen Herrar Lång gick Erik Alnervik ut med en ganska konfortabel ledning på minuten ner till Björn Hellrup och med ett stabilt lopp kunde han defilera i mål med en tredje tid på etappen och ca 2 minuter ner till tvåan Henrik Olofsson. Destå mer spännande var om tredjeplatsen där tillslut Viktor Stensson kunde spurta ner Björn Hellrup på den sista metern. Inte helt oväntat sprang Niklas Olofsson själv hem etappsegern med 2 minuters marginal men det är inget vi lägger på minnet.

 

I Dam Lång kunde till slut Sofie Petersson hålla undan för jagande Stina Berg på den tekniska banan. Hon gick ut ca minuten efter men var bara fåtalet sekunder efter i mål efter lite vaskning av Sofie på sista kontrollen. Nicole Ljungdahl från Hjärnarp sprang upp sig från en sjunde plats till pallplats på sista etappen!

 

Det blev en dubbel för familjen Petersson sedan Tommy tagit hem klassen Herrar Mellan strax före Ingvar Olofsson, Snapphanarna och Dag Lewis-Jonsson.

 

Thorneman tog hem en snygg dubbelseger i klassen Damer Mellan där tillslut Malin var strået starkare än Lovisa.

 

Helena Berg sprang hem segern i klassen Nybörjare i överlägsen stil!

 

Ni finner alla resultat från etapperna under Arrangemang > HSOK Sommarcup.

Arrangören tackar alla deltagare för i år och hoppas vi återigen ses i skogarna nästa sommar. Vi säger framför allt ett stort tack till banläggarna Patrik Johansson, Viktor Stensson, Anton Marmelid, Niklas Olofsson och husvagnen (anmälnings- och tidansvarig) Felix Alnervik

 

IMAG0370
Toppplacerade löparna i Herrar Lång

IMAG0373

Topp tre i Damer Lång

IMAG0375

Segraren i Herrar Mellan

IMAG0377

Dubbelt Thorneman i Damer Mellan

   
   
Skribent: Erik Alnervik


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info