Hoppa till sidans innehåll

Tredje etappen avgjordes igår på Råå

05 JUL 2013 07:19
Igår kväll avgjordes den tredje etappen av HSOK Sommarcup på de norra delarna av Råå. På programmet stod sprint och för att göra det lite klurigare hade arrangören planterat lite extra kontroller i skogen vilket ställde till det för en hel del löpare.
  • Skapad: 05 JUL 2013 07:19

IMG_2977

Det skulle bjudas på snabblöpt terräng med mycket bodstadsområde med en sväng uppe i skogen längst norrut innan man vände tillbaka igen och avslutade längs havet precis söder om campingen på Råå.

 

Banläggaren bjöd på rejäla långsträckor där det fanns många olika vägval man både kunde tjäna och förlora tid på. På den norra delen var det även ett par kontroller i skogen där det gällde att ha hundra procent fokus på kartan för att inte missa. För att klura till det lite ytterligare hade arrangören för kvällen planterat några falska kontroller på kontrollpunkter i närheten av de riktiga kontrollerna. Detta ställde till det för en hel del löpare som inte hade hundra procent fokus på kartan hela vägen in mot kontrollen och fick se sig besegrade av arrangören. Tyvärr ledde det till en och annan felstämpling under kvällens gång. 

 

IMG_2979

Skribent: Bertil Nilsson


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info