Hoppa till sidans innehåll

Dags att beställa klubbkläder!

01 FEB 2017 15:51
Nu är det dags att beställa kläder till vårens och sommarens tävlingar! Du betalar direkt i shoppen och varorna skickas hem till dig. Shoppen är öppen till den 12 mars!
  • Uppdaterad: 18 DEC 2017 09:42

Alla produkterna i shoppen är specialproducerade och finns inte i lager hos Trimtex. Det är därför viktigt att du beställer innan tidsfristen går ut. Det är ingen bytesrätt, och det finns ingen möjlighet att komma med extra beställningar efter att shoppen stängt (då får ni vänta till nästa shopp öppnar. Vi kommer ha shoppen öppen tre gånger per år. vår, höst, vinter).

Tyvärr har vi ingen provkollektion. Om du inte har möjlighet att prova någon klubbkamrats kläder innan du beställer uppmanar vi dig att studera storlekstabellen på varje produkt.

Leverans av beställda varor sker hem till dig och det tillkommer en frakt på 69:- (inkl. moms). Leverans under vecka 16.

Betalning sker med kreditkort, faktura eller PayPal. Om du betalar med kreditkort eller PayPal så dras pengarna direkt. Betalar du mot faktura kommer den efter leverans av produkterna.

 

 

Har du frågor som berör shoppen eller produkter ta kontakt med Trimtex på  This is a mailto link eller 026-24 98 90. Övriga frågor kan du ta med Erik Alnervik på This is a mailto link.

 

Klicka här för att läsa mer om hur du registrerar dig för shoppen. 

 

Gå direkt till shopen här!

Skribent: Erik Alnervik


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info