Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Sommarcupen E2

13 AUG 2016 20:33
I friska västvindar avgjordes sommarcupens andra etapp i Rydebäck där totalt 50 löpare bjöds på snabb stads-OL med många vägval.
  • Uppdaterad: 18 DEC 2017 09:42

Etappen var upplagd för att skapa löpdueller med heatstart och fjäril som spridningsmetod och snabbast av alla var Erik Alnervik med 4.50 min/km på långa banan. Kvällens utropstecken var dock 8-åriga Felicia Persson som vann korta banan med fantastiska 6.40 min/km.

- Vågar man gissa på att vi kommer att behöva leta efter Felicias namn högt upp på resultatlistorna i framtiden?

Med ett nykomponerat arrangörsteam följer lätt lite barnsjukdomar och när vi insåg att SI-enheterna inte var med kändes arbetet lite förgäves men Dennis Rudqvists rutin och handlingskraft räddade kvällen och kvaliteten på tävlingen. Genom misstaget med enheterna går det  dock inte att jämföra sträcktider på Winsplits som brukligt, men väldigt många av deltagarna har lagt in sina rutter på Livelox och där kan man nu spela upp sitt lopp mot övriga som har samma bana; jätteroligt!

Sommarcupen avgörs i Pålsjö med jaktstart under nästa vecka. Oberoende om du startat i någon av de tidigare etapperna eller ej så är du varmt välkommen att leta skärmar och springa på kapp med övriga löpare.

Vi ses där!

 

Skribent: Christian Johansson
Epost: Adressen Gömd


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info