Hoppa till sidans innehåll

Tjoget - sommaren roligaste orienteringstävling!

05 APR 2019 20:10
Helgen den 6 - 7 juli är det återigen dags för årets roligaste tävling – Tjoget. En grymt kul helg med härlig gemenskap och rolig orientering.
  • Uppdaterad: 05 APR 2019 20:10

För er som är nya in i orienteringen är Tjoget är stafettävling där man tävlar i lag om 20 personer. I laget behövs alla typer av löpare, gammal som ung, dam, herr, pojke och flicka. Vissa sträckor är helt öppna för vem som helst medan andra är låsta för specifikt unga/gamla eller bara damer. Det som är lite speciellt med Tjoget är att alla sträckor är "raka", alltså inga gafflingar förekommer utan alla springer exakt samma banor. 
Tjoget går precis som vanligt i de Småländska skogarna, lite mer specifikt i Fagereke sydöst om Växjö. Vi försöker göra det till en helg med gemenskap där vi bor och äter tillsammans på Campingen. Mer information om detta längre fram.
Vi kommer även arrangera några specifika Tjogetträningar inför årets stafett, mer om detta senare i vår. 
Det hade varit superkul om många vill hänga på och vi blir ett stort gäng från klubben till Småland. Målet för året är att vi kan ställa upp med två lag. Alla behövs, gammal som ung, nybörjare som mer rutinerad löpare.
Läs mer på www.tjoget.nu.
Intresseanmälan till årets Tjoget hittar du här: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/10104
För inspiration, se filmen på länken nedan.
Skribent: Erik Alnervik
E-post: Adressen Gömd


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info