Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsgruppens sommarplanering

30 JUN 2020 21:44
Med hänsyn till läget med Corona och de konsekvenser det har gett med inställda tävlingar och stafetter i sommar så kommer ungdomsgruppen att arrangera extra träningar och träningstävlingar i sommar.
  • Skapad: 30 JUN 2020 21:44

Sommartorsdagar

Vi tränar kvalitetssäkrad orientering under sommaren för att bli riktigt vassa orienterare! Olika kartor inom 1 timma från Helsingborg. Planen ligger fram till slutet på juli 2020.

Detta är en förenklad klubbträning för oss som har orienterat tidigare – ibland med uthängda kontroller, ibland med snitsel och ibland ingenting alls. Oerfarna gula löpare bör därför ha stöd av medföljare om snitsel saknas.

Träningen är primärt planerad för ungdomsgruppen (gul till violett) men öppen för alla medlemmar under förutsättningen att det funkar med Corona-restriktioner.

NärVar

11-Jun

Söderåsen

18-Jun

Kungsbygget

25-Jun

Lärkessjöholm (OLNV)

02-Jul

Hallandsåsen (SÖ)

09-Jul

Söderåsen?

16-Jul

OLNV

Anmälan till respektive träning görs på eventor. Sök bland klubb- och närtävlingar i tävlingskalendern.

Hemdagars

O-ringen har ju blivit inställd så därför kör vi Hemdagars för våra ungdomar på hemmaplan. Hemdagars är även öppet för resten av klubben (fast på lite annat sätt). Om vi blir många får vi arrangera oss så vi respekterar gällande regler.

Vi börjar på tisdagen den 21 juli, sedan onsdag den 22, torsdag den 23, lördag den 25 och söndag den 26 (SKOF - enbart ungdomar gul-violett bana).

Anmälan görs på eventor där man även kan läsa mer info.

 

Skribent: Jonas Norén
Epost: Adressen Gömd


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info