Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Här kan ni läsa om Helsingborgs SOKs samarbetspartners. Vill ni vara med och stötta Helsingborgs SOK på ert sätt, ta kontakt med oss genom This is a mailto link 

Noname är ett skandinaviskt företag med fokus på att hjälpa föreningar att föreningar att marknadsföra sig genom kläder. Företaget har ett brett sortiment och har flexibla lösningar som kan skräddarsys efter kundens önskemål. Klicka på loggan för att komma till deras hemsida!

HNA

HNA Storköksservice arbetar övergripande med service och försäljning av storkök, restaurangmaskiner, restaurangutrustning och annan storköksutrustning. Gå direkt till HNA Storköksservice genom att trycka på loggan.

Kontakta dem på något av följande sätt:
E-post: This is a mailto link
Telefon: 042 - 139 777

 

logga www.sydspol.se

Idag servar vi ett stort antal kommuner, byggbolag, fastighetsbolag och industrier i regionen. Vi har fordon och förare för alla typer av uppdrag inom renhållning, entreprenad och transport. Vårt mål har alltid varit att Ohlssons ska vara i en klass för sig och överträffa våra kunders förväntningar. Med stora öron och uppkavlade ärmar kommer vi att lyckas med vår målsättning. Läs mer om Ohlssons genom att trycka på loggan.

Kontakta dem på något av följade sätt:
E-post: This is a mailto link
Telefon: 0418 - 45 02 00

 

  

Elteknik har sedan 1978 varit en ledande leverantör av kvalificerade konsulttjänster inom El, Tele och Transportsystem.
Vi arbetar nära våra kunder, är lyhörda för era önskemål och är alltid tillgängliga för er. Vår ambition är alltid att utforma lösningar med modern teknik, låg miljöbelastning och energiförbrukning samt leverera estetiskt, ergonomiskt, ekonomiskt och miljömässigt optimala lösningar.

Vi är inte nöjda förrän våra kunder är det!
Läs mer om oss på www.eltab.se

Uppdaterad: 06 APR 2018 09:31


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info