Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


Här kan ni läsa om Helsingborgs SOKs samarbetspartners. Vill ni vara med och stötta Helsingborgs SOK på ert sätt, ta kontakt med Lennart Stensson.

 

råå vallar resort

Vackert beläget vid Öresund med utsikt över Ven och Danmark ligger Råå Vallar Resort. Här finner du en stor variation av trevligt boende på en familjecamping med restaurang, minilivs, spännande aktiviteter för hela familjen och närhet till Helsingborgs centrum. Här kan du välja bland allt från trivsamt campingboende till exklusiva nybyggda och fullutrustade stugor i hjärtat av Öresund! Gå direkt till Råå Vallar Resort genom att klicka på loggan.

Kontakta dem på något av följande sätt:
E-post: This is a mailto link
Telefon: +46 (0) 771 101 200

 

HNA

HNA Storköksservice arbetar övergripande med service och försäljning av storkök, restaurangmaskiner, restaurangutrustning och annan storköksutrustning. Gå direkt till HNA Storköksservice genom att trycka på loggan.

Kontakta dem på något av följande sätt:
E-post: This is a mailto link
Telefon: 042 - 139 777

 

logga www.sydspol.se

Idag servar vi ett stort antal kommuner, byggbolag, fastighetsbolag och industrier i regionen. Vi har fordon och förare för alla typer av uppdrag inom renhållning, entreprenad och transport. Vårt mål har alltid varit att Ohlssons ska vara i en klass för sig och överträffa våra kunders förväntningar. Med stora öron och uppkavlade ärmar kommer vi att lyckas med vår målsättning. Läs mer om Ohlssons genom att trycka på loggan.

Kontakta dem på något av följade sätt:
E-post: This is a mailto link
Telefon: 0418 - 45 02 00

 

  

Elteknik har sedan 1978 varit en ledande leverantör av kvalificerade konsulttjänster inom El, Tele och Transportsystem.
Vi arbetar nära våra kunder, är lyhörda för era önskemål och är alltid tillgängliga för er. Vår ambition är alltid att utforma lösningar med modern teknik, låg miljöbelastning och energiförbrukning samt leverera estetiskt, ergonomiskt, ekonomiskt och miljömässigt optimala lösningar.

Vi är inte nöjda förrän våra kunder är det!
Läs mer om oss på www.eltab.se

 

Trimtex-logo-corporate

Trimtex är Helsingborgs SOKs nya tävlingsklädespartner. Trimtex tillverkar teamkläder i absoluta toppklass. Deras produkter är ledande inom design, funktion och kvalité. Gå direkt till Trimtex genom att klicka på loggan.

Kontakta Trimtex på något av följande sätt:
E-post: This is a mailto link
Telefon: +46 26 24 98 90

 

Ullmax_logo

Sedan 2001 har vi varit en del av Nordens föreningsliv. Ullmax är idag den självklara samarbetspartnern för föreningar, lag och grupper som vill få en extra intäkt till sin verksamhet. Vi levererar funktionskläder av hög kvalitet som på ett lätt och smidigt sätt säljs via föreningslivet.

Vill du stödja klubben genom att handla Ullmax produkter, klicka på loggan!

Uppdaterad: 06 APR 2018 09:31


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info