Hoppa till sidans innehåll

Student


Är du ny i Helsingborg?

Trots brist på storskogar i Helsingborgs omedelbara närhet är det full fart i förerning som är en av Skånes bästa orienteringsklubbar, med många tränings- och tävlingsaktiva, både yngre och äldre.

Alla orienterande studenter i Helsingborg med omnejd är välkomna att träna med Helsingborgs SOK. Detta gäller även de som vill fortsätta springa för sin gamla klubb, under en viss tid eller under hela sin studieperiod.

 

Arrangerade träningar

Helsingborgs SOK arrangerar träningar 4-5 dagar i veckan året runt. Träningarna består både av orientering, löpning och styrketräning. 

 

Klubbmedlem eller ej

Det går utmärkt att träna med klubben fast ni väljer att springa för er gamla klubb. Vi ser gärna att ni blir medlem (ej tävlingsaktiv) för 300 kronor per år då det gör att ni är försäkrade under klubbens aktiviteter. Detta gör även att ni får tillgång till veckobrevet som kommer på e-post varje vecka.


Givetvis ser vi gärna att ni tävlar för Helsingborgs SOK under tiden ni bor i Helsingborg. Då kan ni deltaga i alla klubbens tävlingar, nationella tävlingar samt följa med på stafetter och tävlingsreser i landet och utomland.

Läs mer om medlemskap genom att klicka här.

 

Frågor

Har ni frågor så kontakta Helsingborgs SOK via e-post This is a mailto link eller besöka oss på exempelvis torsdagsträningen som utgår från vår klubbgård klockan 18.00 till ca 19.30

Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:53 Skribent: Erik Alnervik


Gör din medlemsansökan här!

 

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering
Dag Hammarskjölds Väg 81
25433 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info