Klubbkläder

Klubben beställer klubbkläder genom TRUE STORY. Detta sker genom en webbshop som öppnas under ett par veckor varje vår och höst. Då beställer man och betalar själv genom webbsidan. Ungdomar och juniorer upp till 20 år får sina kläder subventionerade av klubben med 30%.

Vet du inte vilken storlek du behöver så fråga någon i klubben och be om att få prova. Notera att storlekarna är mindre och de flesta behöver en storlek större än normalt.

Utöver klubbkläderna från TRUE STORY finns det även ett antal mössor från Trimtex med den äldre designen. Prata med någon ledare om ni är intresserad av dessa.

Har du frågor så kontakta Andreas Palmertz 072 188 84 04 (klädansvarig) eller Mathias Persson 070 616 9079 (TRUE STORY representant).

Uppdaterad: 18 MAR 2021 22:33 Skribent: Jonas Norén

Gör din medlemsansökan här!

Postadress:
Helsingborgs SOK - Orientering