Helsingborgs Skid- och Orienteringsklubb
Anmälan till tävlingar

Anmälan till tävlingar

Eventor är Svenska Orienteringsförbundets centrala IT-system, som bland annat hanterar tävlingsprogram, anmälan, resultat och rapportering. Här hittar du också klubbens och distriktets aktiviteter.

Det finns möjlighet att filtrera tävlingar på bl.a. geografisk plats och typ av tävling. Observera att typ av tävlingar som visas som standard är nationella och regionala – ej närtävlingar såsom till exempel OLNV-träningar.

Inloggning i Eventor

För att komma till inloggningen klickar man på ”Logga in” i övre högra hörnet. Användarkonton i Eventor är personliga, vilket innebär att du använder ditt eget personnummer/användarnamn och lösenord för att logga in och t.ex. anmäla dig. Om du är förälder och skall logga in åt ditt barn, använder du barnets personnummer.

Inloggningsuppgifterna får du skickade på e-post i samband med att du blir medlem i föreningen (det är samma som till idrottonline).

Vet du inte ditt lösenord, kan du begära ett nytt genom att klicka på ”Glömt lösenordet?”, på följande sida: https://login.idrottonline.se/

Har du fortfarande problem med inloggning/anmälan, kan du kontakta föreningens it-grupp på adressen: it.admin@hsok.se.

Anmälan till tävling

1. Hitta din tävling i listan. Tänk på att du kanske måste ändra i filter till ”närtävling” för att hitta träningar.

2. På nästa sida finns all information om tävlingen. Här ska du välja ”Anmäl”.

3. På nästa sida väljer du klass och spara – sedan är du anmäld!

Behöver du hjälp?

De flesta av våra erfarna orienterare kan detta utantill – hugg bara tag i någon så hjälper dom till. Annars fråga ungdomsledarna om hjälp!