Helsingborgs Skid- och Orienteringsklubb

Partners

Här kan ni läsa om Helsingborgs SOKs samarbetspartners. Om ni vill vara med och stötta Helsingborgs SOK på ert sätt, ta kontakt med oss på info@hsok.se.

Elteknik

Elteknik har sedan 1978 varit en ledande leverantör av kvalificerade konsulttjänster inom El, Tele och Transportsystem.
Vi arbetar nära våra kunder, är lyhörda för era önskemål och är alltid tillgängliga för er. Vår ambition är alltid att utforma lösningar med modern teknik, låg miljöbelastning och energiförbrukning samt leverera estetiskt, ergonomiskt, ekonomiskt och miljömässigt optimala lösningar.

Vi är inte nöjda förrän våra kunder är det!

Läs mer

Trimtex

Trimtex är ett företag som är specialister på att tillverka kläder efter kundens önskemål, och på så sätt hjälpa företag och föreningar att marknadsföra sig genom kläderna. Ett brett sortiment av produkter och smarta logistiklösningar gör det enkelt för stora och små kunder att handla av Trimtex. Ta kontakt för mer information.

Läs mer

Som privatperson kan du även handla ut Trimtex standard shop, klicka här och gör dina fynd.

PEAB

Vi är en av Sveriges största bostadsutvecklare. Det ger dig unika möjligheter att hitta hemmet som uppfyller dina drömmar och krav. Från norr till söder. Mitt i city eller nära naturen – vi har ett nybyggt hem som passar just dig. Tillsammans hittar vi hem.

Läs mer

Svensk Företagsförmedling

Svensk Företagsförmedling är en aktiv rådgivare vid försäljning och förvärv av företag. Vi har nationell styrka, arbetar i lokala team och har god och aktuell kunskap om vilka som är aktiva köpare.

Läs mer