Helsingborgs Skid- och Orienteringsklubb

Partners

Här kan ni läsa om Helsingborgs SOKs samarbetspartners. Om ni vill vara med och stötta Helsingborgs SOK på ert sätt, ta kontakt med oss på info@hsok.se.

Elteknik

Elteknik har sedan 1978 varit en ledande leverantör av kvalificerade konsulttjänster inom El, Tele och Transportsystem.
Vi arbetar nära våra kunder, är lyhörda för era önskemål och är alltid tillgängliga för er. Vår ambition är alltid att utforma lösningar med modern teknik, låg miljöbelastning och energiförbrukning samt leverera estetiskt, ergonomiskt, ekonomiskt och miljömässigt optimala lösningar.

Vi är inte nöjda förrän våra kunder är det!

Läs mer

Noname

Noname är ett skandinaviskt företag med fokus på att hjälpa föreningar att föreningar att marknadsföra sig genom kläder. Företaget har ett brett sortiment och har flexibla lösningar som kan skräddarsys efter kundens önskemål.

Läs mer

PEAB

Vi är en av Sveriges största bostadsutvecklare. Det ger dig unika möjligheter att hitta hemmet som uppfyller dina drömmar och krav. Från norr till söder. Mitt i city eller nära naturen – vi har ett nybyggt hem som passar just dig. Tillsammans hittar vi hem.

Läs mer

XXL

Vår vision är att vara den föredragna destinationen för sport och friluftsliv i Europa.

Idag är vi den största sportretailern i Norden med fler än 90 varuhus i Norge, Sverige, Finland och Österrike. Vi är lite drygt 5 000 entusiastiska medarbetare som är passionerade, kunniga och engagerade. För oss är det viktigt att alltid sätta kunden först. Vi vill att kunderna ska känna sig välkomna, inspirerade och att de får hjälp med allt inom sport och friluftsliv.

Läs mer