Helsingborgs Skid- och Orienteringsklubb
Nybörjarutbildning för vuxna

Nybörjarutbildning för vuxna

Vi i HSOK kommer köra en nybörjarutbildning för vuxna under en intensiv helg, lördagen den 25 mars samt söndagen den 26 mars.

Dagarna kommer att blanda teori och praktik, och kommer genomföras i Pålsjö skog, med utgångspunkt från vår klubbstuga strax intill Pålsjö slott. Tiderna kommer vara 09.00-ca. 15.00 på lördagen och 09.00-ca. 15.00 på söndagen. Lunch och fika kommer att finnas i någon form. Kostnaden kommer att vara 1 300 kr om du är icke medlem, och 900 kr om du är medlem. Är du inte medlem så ingår medlemskap i HSOK under 2023 i kursavgiften. Vi har också planer att ni som går kursen även skall få prova på orientering i en ”skogigare” skog på Hallandsåsen på annandag påsk, när klubben anordnar en tävling. Då kommer ni ha möjlighet att springa eller gå en bana med guide.

Målet med kursen är att du skall lära dig grunderna i att orientera i skogen, och du skall ha kompetens nog att klara en medelsvår bana efter kursen. Du lär dig grunderna i att läsa karta och kompass. Du kommer också veta hur en enklare tävling går till.

Anmälan: Senast 19/3 till: info@hsok.se OBS, begränsat antal deltagare!
Mer info: Kontakta Erik Ahlström på mail: orienteringserik@gmail.com

Här kan du ladda ner inbjudan i PDF-format.